Wie is uw rondreismakelaar

Mijn naam is Annelies Schel. Ik heb een passie voor reizen en nieuwe landen,  natuur, cultuur en bevolking ontdekken.
Vroeger boekte ik mijn reizen en vakanties altijd bij het reisbureau om de hoek. Maar de wereld en zeker ook de reiswereld is  met de opkomst van internet een stuk groter geworden. Je hebt zoveel meer mogelijkheden om een rondreis, vakantie of zelfs stedentrip op maat en helemaal naar je eigen wensen samen te stellen én eigenlijk  altijd een stuk goedkoper dan via het (online) reisbureau of  de touroperator. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met mij op via mail info@rondreismakelaar.nl, telefonisch 06-11022431 of vul het contactformulier in.

Iets met de bomen en het bos……rondreismakelaar homepage

Alleen….soms zie je met al die mogelijkheden en aanbiedingen door de bomen het bos niet meer en haak je af. Dit afhaakmoment heb ik ook gehad maar dat was op een ander punt. Namelijk daar waar ik ontdekte dat een reisorganisatie met een offerte voor mijn reis kwam die stukken duurder uitpakte dan wat ik zelf gevonden had. Bovendien was de inhoud van het reisvoorstel niet precies wat ik voor ogen had.

Compleet op maat

Vanaf dat moment doe ik het allemaal zelf: van het bedenken waar de volgende reis ons naartoe zal brengen tot het doorzoeken van het internet  en het uiteindelijke boeken van de reis. Compleet op maat  en aan onze wensen aangepast tegen een prijs die ik nooit ergens anders aantref. Al deze reizen  zijn stuk voor stuk onvergetelijke ervaringen geworden waarbij ik rustig durf te stellen dat  de match compleet was tussen onze wensen en de  definitieve reis.
Daarbij heb ik een belangrijke ontdekking gedaan: ik vind dit ontzettend leuk om te doen en maak er iedere keer weer een sport van om een reis op maat tegen een betaalbare prijs samen te stellen.

Drie P’s: Professioneel, Passie, Plezier

Toen mijn omgeving dit ontdekte, kreeg ik steeds meer aanvragen om mensen te helpen en aansporingen om hier professioneel wat mee te gaan doen. Dit ben ik dus gaan doen en met ontzettend veel passie en plezier!

Bent u benieuwd? Lees dan de ervaringen van mensen die ik geholpen heb hun rondreis, of onderdelen daarvan, te regelen op de pagina reisreviews.

Neem contact op Bel mij terug