Duizenden euro’s besparen en dus een goedkope rondreis…..kan dat echt?

Om meteen maar met de deur in huis te vallen: ja, dat kan echt! Veel mensen weten niet dat ze door zelf hun rondreis te regelen, veel voordeliger uit zijn dan dit in handen te geven aan een reisbureau of touroperator. En het gaat niet alleen om de ‘harde’ besparing: wat dacht je van een reis die volledig naar jouw wensen is samengesteld? Dus niet (alleen) met de standaard highlights die iedere reisorganisatie aanbiedt, maar ook ruimte voor de verborgen parels. En vooral de rust en de tijd om hier van te genieten of die stad bijvoorbeeld juist wel te bezoeken omdat er een museum of bezienswaardigheid is te vinden die jou persoonlijk interesseert. Hoe leuk wordt je reis dan wel niet!

Jaloezie
Hoe vaak ik al niet oprechte verbazing (en ik denk ook een beetje jaloezie!) gezien heb bij mensen die ik vertelde wat ik voor mijn vliegtickets naar Amerika betaald had. Of voor de safari in Tanzania, of voor dat leuke hotelletje in Bangkok, die B&B in Parijs, de autohuur in Andalusie enz. enz. enz.
Eigenlijk maakt het niet uit over welke bestemming je het hebt: bottomline van het verhaal is dat je met goed zoeken, vergelijken en zelf samenstellen veel geld kunt besparen. Zeker als je, zoals wij, met een gezin van vijf personen graag de wereld intrekt!

Om je even wat voorbeelden te geven…..

  1. Roadtrip van 25 dagen door Zuidwest Amerika voor 5 personen in de zomervakantie: autohuur, vliegtickets en 23 overnachtingen in goede 2 of 3 sterrenhotels  6000.
  2. Rondreis van 15 dagen door Thailand in de meivakantie voor 5 personen: vliegtickets, binnenlandse vlucht en 13 overnachtingen € 4200
  3. Vliegtickets Keulen-Boston in de zomervakantie: retour  265
  4. Week Andalusie in de voorjaarsvakantie voor gezin van 4 personen: vliegtickets, autohuur en 7 overnachtingen in huurappartement voor  800
  5. 9 dagen Florida in de voorjaarsvakantie voor 5 personen: vliegtickets, autohuur en 7 overnachtingen in luxe huurhuis voor  2500.
  6. Midweek Parijs met 5 personen in de meivakantie in een huurappartement:  249
  7. Week Marokko met 5 personen in de meivakantie: met vliegtickets, verblijf in hotel in Marrakech en 2-daagse excursie naar de Sahara  1600
  8. Week Dubai in maart met 4 personen: vliegtickets en familiekamer in goed 4 sterrenhotel  2300

Zoek ter vergelijking eens prijzen voor soortgelijke vakanties en rondreizen in dezelfde periodes bij reisorganisaties op en je zult versteld staan van de verschillen.

En nu dan, zul je denken of zeggen….Moet ik dan al mijn vrije tijd gaan doorbrengen met het zoeken en vergelijken op allerlei verschillende sites om er dan nog niet zeker van te zijn dat ik de beste prijs/kwaliteit verhouding heb? Bovendien heb ik daar helemaal geen tijd voor en zin in want ik weet helemaal niet wat de beste route is of waar je leuke accommodatie kunt vinden voor die stad.
Kortom: ik zie echt door de bomen het bos niet meer!

Herkenbaar? Maar je wilt toch tijd en geld besparen?
Als je de Rondreismakelaar inschakelt, zoek ik alles voor een vast laag bedrag voor je uit. Je krijgt een op maat reisvoorstel waarbij ik meedenk en je desgewenst advies en tips kan geven. Het reisvoorstel kan net zolang aangepast worden tot de reis helemaal voldoet aan jouw wensen op alle gebieden. Je gaat naast veel tijd voor het uitzoekwerk, ook veel geld besparen op je reis en slaat dus twee vliegen in een klap.

Kijk hier voor meer informatie over geld besparen op je rondreis of neem vrijblijvend contact met mij op.