Reisvoorpret maakt gelukkig

Weet jij al waar je in 2020 naartoe wilt op vakantie? Of je gaat misschien wel eindelijk die langgedroomde rondreis maken. Groot voordeel is dat als je daar nu mee bezig bent, je ook des te langer de voorpret er van hebt!

Want….. wat is nu leuker dan internet af te struinen en weg te dromen bij al die mooie plaatjes en filmpjes van gave bestemmingen, paradijselijke stranden, mooie zonsondergangen, schitterende natuur, dat sfeervolle guesthouse, de kleurrijke, lokale keuken enz. enz. enz.
Je doet inspiratie op en allerlei ideeën voor de invulling van jouw droomreis. Langzamerhand ontstaat er in je hoofd een plaatje van wat je zou willen en wanneer.
En dan ga je het in de praktijk brengen door stap voor stap je reis te regelen: je boekt je vliegtickets, begint eens rond te kijken naar een mooie huurauto, stelt een reisschema op en bekijkt leuke hotelletjes.
Je krijgt er steeds meer plezier in, ontdekt weer nieuwe bestemmingen  die je wil toevoegen en zo ontstaat jouw ideale en persoonlijke maatwerkrondreis.
Als je hier minstens een half jaar van te voren mee begint, heb je dus, naast een aantal voordelen als lagere prijzen en meer keus, ook lang de voorpret! Je kunt je er op verheugen en hebt de zekerheid dat het ook echt gaat gebeuren.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat we
-Gelukkiger worden van mooie ervaringen en herinneringen dan van materiële zaken en nieuwe spullen. Dus een prachtige reis maken zorgt voor een langer en intenser geluksgevoel dan het kopen van een nieuwe auto.
-Iedere keer als we aan iets prettigs denken ons gelukkiger en tevredener voelen. Dat geldt  niet alleen voor de vakantieherinneringen dus dat wat we al meegemaakt hebben maar ook voor wat nog in de toekomst ligt en plezierige associaties oproept. Dus ook het vooruitzicht dat jij een droomreis gaat maken door Zuid-Afrika, Vietnam, de USA of waar dan ook, kan je instant blij maken. En die voorpret duurt dus nog langer als je vroeg begint.

Twee goede redenen dus om vandaag met jouw vakantie- en rondreisvoorpret te starten.

Wil jij ook alvast beginnen met je reisvoorpret? Neem dan nu contact met mij op voor meer informatie.