Vroegboekers zijn slimme boekers!

Het komt er vaak om allerlei redenen niet van: het vroeg boeken van je rondreis of vakantie voor de zomer van 2018. Je denkt dat je nog tijd genoeg hebt, je hebt geen tijd en/of zin om nu al te bedenken waar de vakantie of rondreis van volgend jaar naar toe moet gaan (de zomervakantie is net achter de rug!), geen geld meer om nu al al die aanbetalingen te doen of nog niks kunnen plannen want het moet eerst op je werk geregeld worden met je verlof.

Nu al beginnen? Ja!
Toch is het handig om eens even alle voordelen van het vroeg boeken op een rijtje te zetten:

-wat echt een gigantische kostenbesparing oplevert, is het nu al boeken van je vliegtickets. Ongeveer 10 maanden voor vertrekdatum hebben zo’n beetje alle luchtvaartmaatschappijen hun prijzen bekend gemaakt. Op een enkele aanbieding na die heel soms later in het jaar komt, zijn het de goedkoopste vliegtuigstoelen die het eerst verkocht worden. Dus tel uit je winst als je met een gezin vliegt, dit kan al gauw oplopen tot boven de € 1000!

-ook scheelt het behoorlijk in de portemonnee om de huurauto, camper en accommodaties nu al vast te leggen. Vaak gelden hier vroegboekkortingen en sowieso heb je veel meer keus. Veel meer aanbod betekent dus ook dat de prijzen lager zijn zodat je net dat mooie guesthouse met zwembad voor een heel leuk bedrag kunt boeken terwijl deze accommodatie een paar maanden later waarschijnlijk uitverkocht zou zijn.

-onderschat de voorpret niet! Is het niet geweldig om in deze donkere herfstdagen al geregeld even te googelen op mooie bestemmingen en weg te dromen bij het plaatje van dat zwembad met uitzicht waar jij jezelf al ziet liggen met een cocktail? En dat plezier duurt dan dus een aantal maanden langer omdat je alles al geregeld hebt en dus zeker weet dat je volgend jaar ook daadwerkelijk naar dat paradijsje gaat!

Even een voorbeeld: een rondreis naar Namibie-Botswana voor een gezin van 5 personen in augustus 2018 kost bij vroegboeken nu minder dan de helft van de prijzen die reisorganisaties offreren….voor alle duidelijkheid: het gaat hier om dezelfde reisperiode, reisduur, route, vergelijkbare accommodatie en hetzelfde aantal personen. MAAR….alleen als je goed kijkt en vergelijkt en vroeg boekt.

Stappenplan
Als je na het lezen van bovenstaande vanaf nu ook een slimme vroegboeker wil worden, zou je dit als volgt kunnen doen:

  1. Overleg met je partner/reisgenoten wanneer jullie samen weg kunnen.
  2. Regel dan verlof op je werk.
  3. Ga je oriënteren op je bestemming en het budget dat je hiervoor wil uitgeven.
  4. Zoek naar passende vluchten, autohuur en accommodaties. Blijf niet te lang twijfelen, prijzen zakken doorgaans niet en morgen kan die aanbieding weg zijn. Dus als jij het een goede prijs vindt: boeken!
  5. Mocht je hier niet uitkomen of heb je geen tijd of zin, of het nou om het kiezen van een bestemming of om het zoeken van vluchten en overnachtingen gaat, klop dan bij mij aan.

Rondreismakelaar ontzorgt en adviseert
Ik kan je adviseren en compleet ontzorgen: van de eerste informatie over je bestemming tot het complete samenstellen van een rondreis met vluchten, auto-/camperhuur en accommodaties. Je krijgt van mij altijd eerst een vrijblijvende prijsindicatie die je kunt vergelijken met wat je bij een reisorganisatie zou betalen. Dan zie je direct ook dat je dit soms wel duizenden euro’s aan (vroegboek)voordeel oplevert.
Als je hiermee verder wilt, zoek ik voor een vast bedrag van 395 euro alles voor je uit met een complet reisschema van dag tot dag. Tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding en altijd naar jullie wensen en budget.
Een slimme vroegboeker bespaart dus veel tijd en geld en schakelt de Rondreismakelaar in!

Kijk hier voor meer informatie of neem direct contact op.