Zomervakantie? Dan nu vroeg boeken!

Misschien heeft u deze kop ook pas geleden in andere media gezien. Dat kan kloppen want er is op dit moment veel aandacht voor; vergeet last minute, de zomervakantie first minute boeken is slim omdat het u veel geld bespaart en er nu nog een ruime keuze is.

Trend

Bij veel touroperators en reisbureaus kwamen de eerste boekingen voor de zomervakantie 2017 al in het najaar binnen. Maar ook mensen die zelf hun reis samenstellen en regelen, gaan vroeg aan de slag want zij weten dat dat vliegticket nu eenmaal goedkoper is als je vroeg boekt en er wat betreft accommodatie nog genoeg te kiezen valt.
Niets is immers zo vervelend als achter het net vissen als je na lang zoeken je ideale huisje aan zee of sfeervolle hotel in de bergen hebt gevonden en deze blijkt al volgeboekt te zijn…..om nog maar te zwijgen van het aflasten van je reisplannen omdat de prijzen zover boven je budget uitstijgen dat deze persoonlijke droomreis niet meer haalbaar is.

De trend om steeds vroeger te gaan boeken, kent een aantal oorzaken:
1. Mensen worden aangespoord om eerder te boeken want de reisgidsen komen steeds vroeger uit.
2. De keuze is veel groter en diverser en dat ontdekken steeds meer vroegboekers.
3. Belangrijkste oorzaak zit ‘em in de digitalisering van de reisbranche. Door te kijken en vergelijken op internet kom je er al snel achter dat het veel voordeliger is om nu al je reisplannen vast te leggen in plaats van te wachten tot het voorjaar.
Conclusie is dus: wie (te) lang wacht met zoeken en boeken, beperkt zijn keuze behoorlijk en betaalt vaak behoorlijk wat teveel.

Reis naar NW USA

Een vorbeeld van wat vroegboeken u aan voordeel kan opleveren: ik heb zelf in de afgelopen maanden onze 29 dagen durende rondreis naar NW USA voor augustus 2017 samengesteld: vliegtickets (rechtstreeks), huurauto en 12 verschillende accommodaties (vrijwel allemaal met ontbijt, internet en zwembad en goede reviews) voor 1550 Euro per persoon.
Naast dit enorme prijsvoordeel (ik raad u aan ter vergelijking eens te kijken op sites van reisorganisaties voor bovengenoemde periode) was er geen centje pijn met het boeken van de accommodaties, al mijn eerste keuzes waren nog beschikbaar. Heb dus als vroegboeker alles maar direct vastgelegd……

Denkt u nu ‘ja, voor zo’n prijs wil ik ook wel vroeg boeken maar ik heb geen zin om dit allemaal uit te zoeken en uren op internet door te brengen’, geen probleem!
Neem nu contact met mij op en laat mij vrijblijvend een offerte voor uw persoonlijke reis op maat samenstellen waarmee u gegarandeerd veel geld en tijd gaat besparen.