Reizen op maat

Zo werkt de Rondreismakelaar

  1. U stuurt mij geheel vrijblijvend een mail op info@rondreismakelaar.nl of belt mij: 06-11022431. Ook kunt u het contactformulier invullen voor meer informatie.
  2. Samen gaan wij inventariseren wat uw wensen zijn. Of u stuurt mij een offerte die u al heeft ontvangen waarop ik gratis voor u check of uw reis goedkoper en meer op maat kan worden.
  3. Als dit helder is, kom ik op basis hiervan met een vrijblijvende offerte waar de prijzen voor de verschillende reisonderdelen en de totaalprijs in vermeld staan.
  4. Nadat u akkoord hebt gegeven op de offerte, stuur ik u een compleet reisvoorstel toe.
  5. U kunt er dan voor kiezen om:
    – de verschillende componenten van de reis (vliegtickets, accommodatie etc.) via de aangeboden links zelf te boeken of
    – dit samen te doen waarbij ik op afspraak bij u thuiskom en u help bij het boeken.

Het is voor u goed en belangrijk om te weten dat ik compleet onafhankelijk van reisorganisaties en touroperators werk.  Dit betekent  dat ik, in overleg met u, net zo lang zoek totdat ik een reis op maat heb gevonden die aan al uw wensen voldoet. Of u nu een rondreis, stedentrip of vakantie wilt. Natuurlijk kan ik u ook advies en tips geven over de beste route, die ene bezienswaardigheid die u beslist niet mag overslaan of die topaccommodatie die het beste aansluit bij uw wensen.
U  kunt er dus van verzekerd zijn dat u een onafhankelijk en op maat reisvoorstel krijgt waarbij de prijs/kwaliteitverhouding voorop staat. Ik zoek altijd naar de beste antwoorden op uw reisvragen tegen de meest gunstige prijs.
Ook als u al een offerte heeft ontvangen van een reisorganisatie, mag u deze aan mij toesturen. Ik doe dan een gratis scan om te zien of ik uw reis goedkoper en persoonlijker kan maken. Wat in veel gevallen zo zal zijn!

Kosten reisvoorstel

In het uitklapmenu links treft u verschillende voorbeelden van reizen op maat aan. Het zijn slechts voorbeelden, u bepaalt natuurlijk zelf wat u wil doen, hoe u reist en waar u overnacht.
De genoemde prijzen zijn vaste prijzen voor het reisvoorstel dat ik uitbreng bij dit soort reis. Hierbij zoek ik net zo lang en kunt u net zo vaak aanpassen tot het voorstel volledig voldoet aan uw wensen.

Kijk hier voor de kosten van een op maat reisvoorstel voor vliegtickets, een stedentrip, individuele vakantie of complete rondreis.

Uw uiteindelijke besparing zal veel meer zijn en is afhankelijk van de grootte van het reisgezelschap, het seizoen waarin u reist, de gekozen luchtvaart- en autoverhuurmaatschappij  en natuurlijk het luxegehalte van de accommodaties.

Neem contact op Bel mij terug