Individuele reis op maat

Hieronder volgen een aantal voorbeeld individuele reizen op maat. U kunt hier inspiratie opdoen voor uw volgende reis maar natuurlijk stel ik ook individuele reizen op maat samen naar uw eigen wensen. Dus heeft u voor mij een specifieke uitdaging? Neem dan contact met mij op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Individuele reis op maat: Sicilië
Individuele reis op maat: Bali
I
ndividuele reis op maat: Dubai
I
ndividuele reis op maat: IJsland
Individuele reis op maat: Schotland
Individuele reis op maat: Sardinië
Individuele reis op maat: Zuid-Afrika
Individuele reis op maat: Golf van Napels

Goed om te weten!
Deze individuele voorbeeldreizen op maat kan de rondreismakelaar voor u uitzoeken voor het vaste bedrag van € 449 voor uw hele reisgezelschap. Dit betreft een reisvoorstel voor een complete rondreis inclusief vliegtickets, accommodatie, autohuur etc. U bespaart, naast heel veel tijd, veel meer dan dit bedrag ten opzichte van een reis bij het reisbureau én bent verzekerd van een echt persoonlijke reis. 

Omdat uw besparing ten opzichte van een reguliere  reisorganisatie  al snel € 1000 – € 1500 * bedraagt bij dit voorbeeld, verdient u deze € 449 direct terug en natuurlijk is de rest van het bespaarde bedrag voor u.

Uw uiteindelijke besparing is onder andere afhankelijk van de grootte van het reisgezelschap, het seizoen waarin u reist, de gekozen luchtvaart- en autoverhuurmaatschappij en het luxegehalte van de accommodaties. 

Neem contact op Bel mij terug