Reizen met kinderen op maat

Hieronder volgen een aantal voorbeeldreizen met kinderen op maat. U kunt hier inspiratie opdoen voor uw volgende reis maar natuurlijk stel ik ook reizen op maat samen naar uw eigen wensen. Dus heeft u voor mij een specifieke uitdaging? Neem nu contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Reizen met kinderen op maat: Marokko
Reizen met kinderen op maat: Thailand
Reizen met kinderen op maat: Dubai 

Goed om te weten!
Deze voorbeeldreis op maat kan de rondreismakelaar voor u uitzoeken voor het vaste bedrag van € 449 voor uw hele reisgezelschap. Dit betreft een reisvoorstel voor een complete rondreis inclusief vliegtickets, accommodatie, autohuur etc. U bespaart, naast heel veel tijd, veel meer dan dit bedrag ten opzichte van een reis bij het reisbureau én bent verzekerd van een echt persoonlijke reis. 

Omdat uw besparing ten opzichte van een reguliere reisorganisatie  al snel € 1000 – € 1500 * bedraagt bij dit voorbeeld, verdient u deze € 449 direct terug en natuurlijk is de rest van het bespaarde bedrag voor u.

Uw uiteindelijke besparing is onder andere afhankelijk van de grootte van het reisgezelschap, het seizoen waarin u reist, de gekozen luchtvaart- en autoverhuurmaatschappij en het luxegehalte van de accommodaties. 

Neem contact op Bel mij terug