Reizen met kinderen op maat: Marokko

marrakechMarokko met kinderen? Jazeker!

Welk kind wil geen ritje maken op een kameel en slapen in een bedoeïnentent? En dat in de Sahara onder een met duizenden sterren verlichte hemel.

Naast prachtige steden als het witte ku(n)ststadje Essaouira, Casablanca en Rabat kent Marokko de vier oude koningssteden Fes, Meknes, Rabat en Marrakech.
Een stad als Marrakech met zijn duizend-en-een-nacht sfeer vinden de kids leuk. Slangenbezweerders op het grote Djemaa el-Fna plein waar je zelf in een kraampje je eigen verse sinaasappelsap mag persen.

En een rondrit  in het paardenkoetsje die je bijvoorbeeld naar de  bijzondere blauwe Jardin Majorelle tuinen en huis van Yves Rocher brengt, is ook een avontuur. Afdingen in de souk voor die leuke sieraden, tas of waterpijp doet papa of mama dan wel voor je!

Van besneeuwde bergtoppen tot woestijnhitteMarokko

De stad Ouarzazate  met de grote Atlas filmstudio’s en de filmlocatie Aït Ben Haddou in de Draa Vallei waar veel bekende films (Gladiator, Prince of Persia, delen van Game of Thrones etc.) zijn opgenomen, spreken tot de verbeelding. Een rit door het Atlasgebergte met in het voorjaar nog sneeuw op de bergen en even verderop weer uitpuffen en afkoelen vanwege de woestijnhitte is zeker een bijzondere ervaring.

Ook zo’n onvergetelijke reis naar Marokko maken en veel tijd en geld besparen? Neem dan nu contact op en laat mij een vrijblijvende offerte voor jouw persoonljke reis samenstellen.