Rondreizen op maat

 Hieronder volgen een aantal voorbeeld rondreizen op maat. U kunt hier inspiratie opdoen voor uw volgende reis maar natuurlijk stel ik ook rondreizen op maat samen naar uw eigen wensen. Dus heeft u voor mij een specifieke uitdaging? Neem nu contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Rondreis op maat: Australië
Rondreis op maat: Tanzania
Rondreis op maat: Israël en Jordanië
Rondreis op maat: IJsland
Rondreis op maat: Sardinië
Rondreis op maat: Zuid-Afrika
Rondreis op maat: Golf van Napels

Goed om te weten!
Deze rondreizen op maat kan de rondreismakelaar voor u uitzoeken voor het vaste bedrag van € 449 voor uw hele reisgezelschap. Dit betreft een reisvoorstel voor een complete rondreis inclusief vliegtickets, accommodatie, auto-/camperhuur,  tips/suggesties bezienswaardigheden/excursies etc. U bespaart, naast heel veel tijd, veel meer dan dit bedrag ten opzichte van een reis bij het reisbureau én bent verzekerd van een echt persoonlijke reis. 

Omdat uw besparing ten opzichte van een reguliere  reisorganisatie  al snel € 3000 – € 4000* bedraagt bij dit voorbeeld, verdient u deze € 449 direct terug en natuurlijk is de rest van het bespaarde bedrag voor u.

Uw uiteindelijke besparing is onder andere afhankelijk van de grootte van het reisgezelschap, het seizoen waarin u reist, de gekozen luchtvaart- en autoverhuurmaatschappij en het luxegehalte van de accommodaties. 

Neem contact op Bel mij terug