Stedentrips op maat

Hieronder volgen een aantal voorbeeld stedentrips op maat. U kunt hier inspiratie opdoen voor uw volgende stedentrip maar natuurlijk stel ik ook stedentrips op maat samen naar uw eigen wensen. Dus heeft u voor mij een specifieke uitdaging? Neem nu contact op en vraag een vrijblijvende offerte.

Stedentrip op maat: Rome
Stedentrip op maat: Sevilla
Stedentrip op maat: Riga
Stedentrip op maat: Dubai
Stedentrip op maat: Krakau
Stedentrip op maat: Budapest
Stedentrip op maat: Napels
Stedentrip op maat: Lissabon

Wilt u meer lezen over wat bepalend is bij uw keuze voor een stad?

Goed om te weten!
Deze voorbeeld stedentrips op maat kan de rondreismakelaar voor u uitzoeken voor het vaste bedrag van € 249 voor uw hele reisgezelschap. Dit betreft een reisvoorstel voor een complete stedentrip inclusief vliegtickets, accommodatie etc. U bespaart, naast heel veel tijd, veel meer dan dit bedrag ten opzichte van een reis bij het reisbureau én bent verzekerd van een echt persoonlijke reis. 

Omdat uw besparing ten opzichte van een reguliere  reisorganisatie al snel € 500 – € 1000 * bedraagt bij dit voorbeeld, verdient u deze € 249 direct terug en natuurlijk is de rest van het bespaarde bedrag voor u.

Uw uiteindelijke besparing is onder andere afhankelijk van de grootte van het reisgezelschap, het seizoen waarin u reist, de gekozen luchtvaartmaatschappij en het luxegehalte van de accommodaties.

Neem contact op Bel mij terug