Stedentrip op maat: Sevilla

Sevilla:  volgens velen de mooiste stad van Spanje

De stad hangt van bezienswaardigheden aan elkaar!
Hier kun je heel wat mooie plaatjes schieten: de klokkentoren van Giralda, het historische Koninklijk Paleis (Real Alcazar), de Torre del Oro (toren van goud) en Plaza Espana, een imposant plein in de vorm van een halve cirkel met een fontein in het midden. Of de oudste stierenvechtersarena in Spanje, de Plaza de Toros.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moe geworden van al dat moois? Loop door de oude Joodse wijk Santa Cruz naar een gezellig terrasje of pleintje en strijk neer voor een bordje onvervalste Spaanse tapas.

Sevilla: het echte Spanje

Want in Sevilla vind je zeker het echte Spanje; geniet van je tapas terwijl je naar een optreden van flamencodansers kijkt. Geniet van je wandeling door de smalle straatjes langs de typerende Andalusische witte huizen en snuif de geur van de sinaasappelbomen op. Doe dit alleen niet hartje zomer, het is dan niet uit te houden. Niet voor niets noemen de Andalusiërs zelf deze streek in de zomer ‘el horno’ oftewel ‘de oven’.

Ook zo’n onvergetelijke stedentrip naar Sevilla maken en veel tijd en geld besparen? Neem dan nu contact op en laat mij een vrijblijvende offerte voor jouw stedentrip samenstellen.