Verre reizen op maat

 Hieronder volgen een aantal voorbeeld verre reizen op maat. U kunt hier inspiratie opdoen voor uw volgende reis maar natuurlijk stel ik ook verre reizen op maat samen naar uw eigen wensen. Dus heeft u voor mij een specifieke uitdaging? Neem nu contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Verre reis op maat: Australië
Verre reis op maat: Thailand
Verre reis op maat: Tanzania
Verre reis op maat: IJsland
Verre reis op maat: Dubai
Verre reis op maat: Bali
Verre reis op maat: Zuid-Afrika

Goed om te weten!
Deze voorbeeld verre reis op maat kan de rondreismakelaar voor u uitzoeken voor het vaste bedrag van € 449 voor uw hele reisgezelschap. Dit betreft een reisvoorstel voor een complete rondreis inclusief vliegtickets, accommodatie, autohuur etc. U bespaart, naast heel veel tijd, veel meer dan dit bedrag ten opzichte van een reis bij het reisbureau én bent verzekerd van een echt persoonlijke reis. 

Omdat uw besparing ten opzichte van een reguliere  reisorganisatie  al snel € 2000 – € 3000 * bedraagt bij dit voorbeeld, verdient u deze € 449 direct terug en natuurlijk is de rest van het bespaarde bedrag voor u.

Uw uiteindelijke besparing is onder andere afhankelijk van de grootte van het reisgezelschap, het seizoen waarin u reist, de gekozen luchtvaart- en autoverhuurmaatschappij en het luxegehalte van de accommodaties. 

Neem contact op Bel mij terug