Vliegtickets op maat

Vliegen naar New York voor een stedentrip, zakelijke reis of als startpunt van een rondreis. Eigenlijk is verder alles geregeld….. maar het is behoorlijk tijdrovend en lastig om op al die vergelijkingssites nou net die ene vlucht te vinden die op een gunstige tijd vertrekt vanaf een vliegveld bij jou in de buurt en waar de prijs geen roet in het eten gooit. Want je wilt per slot van rekening nog wel wat dingen zien, naar een voorstelling op Broadway kunnen en lekker uit eten.

Goed om te weten!
Deze vliegtickets op maat  kan de rondreismakelaar voor u uitzoeken voor het vaste bedrag van € 145 voor uw hele reisgezelschap. U bespaart, naast heel veel tijd, veel meer dan dit bedrag ten opzichte van een boeking bij het reisbureau.

Omdat uw besparing ten opzichte van een reguliere boeking al snel € 500 – € 1000 * bedraagt bij dit voorbeeld, verdient u deze € 145 direct terug en natuurlijk is de rest van het bespaarde bedrag voor u.

Uw uiteindelijke besparing is onder andere afhankelijk van de grootte van het reisgezelschap, het seizoen waarin u reist en de gekozen luchtvaartmaatschappij.

Lees hier meer over het vinden van betaalbare vliegtickets.

new york

Neem contact op Bel mij terug