Familie Schaareman – rondreis Tanzania

Wat een prachtige reis hebben wij deze zomer gemaakt! Het absolute hoogtepunt was de safari door de mooie natuurparken van Noord-Tanzania. De Serengeti, Ngorongoro Crater, Tarangire en Lake Manyara: stuk voor stuk totaal andere natuurparken met steeds een enorme verscheidenheid aan dieren. Ter afwisseling van het spotten van ‘the big five’, hebben we een halve dag door een dorpje gefietst waarbij we de lokale markt, bananenplantage en een basisschool bezocht hebben. Daarna nog doorgevlogen naar Zanzibar voor 3 dagen StoneTown en een week relaxen aan de oostkust in een villa met privézwembad.

Ga op reis naar Tanzania en wie weet spot je leeuwen!Omdat we niet goed wisten waar we moesten beginnen met zoeken op internet, hebben we ervoor gekozen om de rondreismakelaar in te schakelen. Annelies heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en kwam met een voorstel dat daar precies bij aansloot. Leuke bijkomstigheid was dat we, op advies van Annelies, ook dingen hebben gedaan die toeristen niet zo snel doen als ze een georganiseerde reis via een reisbureau boeken.

Het was echt een topvakantie, zeker ook voor onze kids. Annelies: bedankt voor al het meedenken, het uitzoeken en het geregel!

Olifanten spotten in Tanzania!Rondreismakelaar Annelies: Voor deze familie heb ik een reisvoorstel gedaan voor een rondreis van 3 weken Tanzania met een gezin van 4 personen met retourvlucht Amsterdam-Dar es Salaam, 10-daagse safari naar Serengeti, Ngorongoro Crater etc. bezoek Maasai, bezoek lokaal dorpje, binnenlandse vluchten naar en 10-daags verblijf opZanzibar.

Complete rondreis incl. vliegtickets, safaritour en accommodatie geregeld door Annelies Schel voor € 449
Omdat uw besparing ten opzichte van een reguliere reisorganisatie al snel € 6000 – 8000 bedraagt bij dit voorbeeld, verdient u deze € 449 direct terug en natuurlijk is de rest van het bespaarde bedrag voor u.

Ook zo’n onvergetelijke reis naar Tanzania maken en veel tijd en geld besparen? Neem dan nu contact op en laat mij deze droomreis voor je samenstellen.