Gezin Wassink wilde iets anders dan kamperen…..

Na jaren gekampeerd te hebben met tent/caravan, wilden we dit jaar iets anders. In een persoonlijk gesprek hebben we onze wensen kenbaar gemaakt en Annelies is enthousiast aan de slag gegaan om een reis te zoeken die aansluit op onze vakantiebehoefte (twee volwassenen en twee kinderen (3-5). Dit heeft geleid tot een voorstel waarin drie verschillende bestemmingen werden gepresenteerd, compleet met voorgestelde vliegtijden, accommodaties en kosten. Het enthousiasme, de gedrevenheid en de deskundigheid bieden vertrouwen in een vakantie die volledig aansluit op onze wensen. Wij hebben inmiddels onze keuze gemaakt en we kijken met een goed gevoel terug op de deskundige begeleiding en het uiteindelijke voorstel dat rekening houdt met onze persoonlijke wensen en voorkeuren.

Igor Wassink en Janneke Heerdink

Rondreismakelaar Annelies: Dit gezin met twee jonge kinderen wilde eens iets anders dan kamperen en bovendien niet naar een ‘standaardbestemming’ met veel massatoerisme. Wel graag mooi weer en iets te zien en te doen. Ik heb dus een reisvoorstel samengesteld met drie opties waaruit zij een keuze hebben gemaakt.

Complete individuele rondreis incl. vliegtickets, autohuur en accommodatie geregeld door Annelies Schel voor € 449.

Omdat uw besparing ten opzichte van een reguliere reisorganisatie al snel € 1500 -2500 bedraagt bij dit voorbeeld, verdient u deze € 449  direct terug en natuurlijk is de rest van het bespaarde bedrag voor u.
Ook zo’n onvergetelijke gezinsreis  maken en veel tijd en geld besparen? Neem dan nu contact op en laat mij deze droomreis voor je samenstellen.