In korte tijd op weg naar Amerika!

Zeker voor iemand die nooit eerder in Amerika is geweest zoals ik, is het enorm handig om de hulp van Annelies te krijgen. Met name bij het zoeken van geschikte adressen voor verblijf en voor bezienswaardigheden ben ik echt blij dat we haar ingeschakeld hebben.

Ik moest in zeer korte tijd een reis van drie weken zien te organiseren met vier verschillende accommodaties. Dat had ik zonder haar inzet niet gered!

Annelies, nogmaals bedankt voor je hulp!

Mart Gommans

Rondreismakelaar Annelies: Mart Gommans wilde met zijn vrouw 3 weken naar Amerika om hun dochter en haar gezin (na de geboorte van het 2e kleinkind) in de buurt van Washington te bezoeken. Ze wilden binnen 10 dagen vertrekken dus alles moest snel geregeld en geboekt worden. Door snel te schakelen met Mart heb ik een  reisschema op maat samengesteld met verschillende opties voor vluchten, autohuur, accommodaties en tips/suggesties voor bezienswaardigheden en activiteiten.

Complete rondreis incl. vliegtickets, huurauto en accommodaties geregeld door Annelies Schel voor € 449.
Ook zo’n onvergetelijke reis naar de USA maken en veel tijd en geld besparen? Neem dan nu contact op en laat mij deze droomreis voor je samenstellen.