Op korte termijn toch nog naar NW USA!

Annelies heeft ons enorm geholpen met onze rondreis naar Amerika. We hadden in januari pas besloten dat we toch in juni/juli weer naar Amerika wilden gaan, deze keer naar NW USA. En hadden nu niet meer de tijd om zelf alles uit te zoeken. We zijn al 2 keer eerder geweest en toen geboekt bij een reisbureau. Onze laatste reis van 4 weken in september /oktober heeft ons € 8000 gekost. Met behulp van Annelies gaan we nu 3 volle weken voor nog geen € 4000, we zijn er zelfs € 60 onder gebleven! Die € 449 voor al het uitzoekwerk van Annelies hebben we dus ruimschoots terugverdiend!
Annelies is een avond bij ons thuis geweest om de reis te bespreken en te plannen. Ze kwam met goede voorstellen voor de route en activiteiten om tijdens de reis te doen. Het was een gezellige avond waar we onze ervaringen over Amerika hebben kunnen delen en aan het einde van de avond ook al de vliegtickets hadden geboekt en de route vastgesteld.
Een paar dagen later kregen we de resultaten van de zoektocht die Annelies had gedaan voor ons. Voor elke stop op de route had ze vaak 3 overnachtingsopties uitgezocht om uit te kiezen.
We hadden niet gedacht voor deze prijs deze rondreis te kunnen maken in juni/juli. Met dank aan Annelies die ons een hoop speurwerk uit handen heeft genomen en ons veel geld en tijd heeft bespaard!

Jonaske en Kevin Baptiste

Rondreismakelaar Annelies: Voor dit stel heb ik een reisvoorstel gedaan voor een rondreis van 3 weken door NW USA (nationale parken Yellowstone, Glacier, Mount Rainier, Olympic etc. en de steden Seattle en Portland) met retourvlucht, huurauto en accommodaties.

Complete rondreis incl. vliegtickets, huurauto en accommodaties geregeld door Annelies Schel voor € 449.
Ook zo’n onvergetelijke reis naar NW USA maken en veel tijd en geld besparen? Neem dan nu contact op en laat mij deze droomreis voor je samenstellen.