Snel geregeld die rondreis Verenigde Staten en Canada!

Normaal gesproken regelen we onze vakanties altijd zelf, tot tevredenheid van alle gezinsleden. Een en ander betekent wel dat soms flink wat tijd en energie opgaat aan speuren op internet, op zoek naar de beste deals voor onze bestemming. Dit keer pakten we het anders aan. We zochten contact met Annelies in verband met een reis naar de Verenigde Staten en Canada.
In een eerste telefoontje met haar legden we ons wensenpakket aan haar voor. Op een prettige en professionele manier dacht ze met ons mee. Ze gaf uitgebreid suggesties en tips over hoe we een en ander konden vormgeven. Binnen een paar dagen ontvingen we een mail met een reisvoorstel dat ons zeer aansprak. Lang verhaal kort: tussen het eerste telefoontje met Annelies en het daadwerkelijk boeken van onze reis (vlucht, autohuur, accommodaties) zat al met al een dag of tien. Vlot geregeld dus, en op een ontspannen manier.
Conclusie: de werkwijze van Annelies spreekt ons zeer aan. We zien reikhalzend uit naar onze vakantie!
Familie Nieuwhof

Rondreismakelaar Annelies: Voor dit uit 4 leden bestaande gezin heb ik een reisvoorstel gedaan voor een rondreis van 4 weken door Canada en NW USA (nationale parken Banff en Jasper in Canada, Glacier, Yellowstone, Mount Rainier, Olympic, Crater Lake etc. in de Verenigde Staten) met retourvlucht, huurauto en accommodaties.

Complete rondreis incl. vliegtickets, huurauto en accommodaties geregeld door Annelies Schel voor € 449.
Ook zo’n onvergetelijke reis naar Canada en NW USA maken en veel tijd en geld besparen? Neem dan nu contact op en laat mij deze droomreis voor je samenstellen.