Familie Kok maakte een rondreis door West-Amerika

Antelope Canyon USA

Wij wisten al langer dat we een keer een verre reis wilden maken naar het Westen van Amerika. Alleen tijd en zin om alles uit te zoeken, hadden we niet. Er komt zoveel bij kijken! Je moet bepalen wat je wil zien, hoe lang je wil gaan, hoe lang je ergens wil blijven en soms weet je dat gewoon niet omdat je die ervaring nog niet hebt.
Het was dan ook een opluchting dat Annelies ons al dat uitzoekwerk uit handen nam. Ze heeft eerst heel goed doorgevraagd wat wij precies wilden en kwam toen met een echte reis op maat die helemaal voldeed aan onze verwachtingen en ook nog eens heel betaalbaar was. Zo gaf ze ons de tip combitickets voor de grote attractieparken aan te schaffen en hebben wij op haar advies de prachtige Antelope Canyon bezocht die nog niet zo heel bekend is onder toeristen maar wel een echte must-see!

De Golden Gate bridge in San FransiscoRondreismakelaar Annelies: voor deze familie heb ik een reisvoorstel gedaan voor een rondreis van 25 dagen West-Amerika met een gezin van 5 personen  met een retourvlucht Düsseldorf-Las Vegas, steden als Los Angeles, San Francisco etc. en bekende nationale parken als Yosemite, Grand Canyon, Death Valley etc.

Complete rondreis incl. vliegtickets, accommodatie en autohuur/camperhuur  geregeld door Annelies Schel voor € 449.
Omdat de besparing ten opzichte van een reguliere  reisorganisatie al snel € 5000 – 7000  bedraagt bij dit voorbeeld, verdient u deze € 449 direct terug en natuurlijk is de rest van het bespaarde bedrag voor u.

Ook zo’n onvergetelijke reis naar de USA maken en veel tijd en geld besparen? Neem dan nu contact op en laat mij deze droomreis voor je samenstellen.