Supertevreden met supergoedkope en supersnel geregelde rondreis!

Annelies heeft voor ons (2 personen) een 3-weekse rondreis op maat in zuidwest Amerika samengesteld. Op basis van een kort lijstje met onze wensen, kregen we binnen een week een voorstel dat direct geheel naar onze zin was. Vanuit San Francisco langs de nationale parken en via de Pacific Coast Highway weer terug. Aan het voorstel zagen we dat met al onze wensen rekening gehouden was. Annelies is snel en nauwkeurig! Het enige wat we hoefden te doen was kiezen uit de geboden reis- en verblijfsmogelijkheden, en vervolgens via de aangegeven links reserveren en betalen.
Als echte Hollanders hebben we natuurlijk nog even vergeleken. Ten eerste waren we  nog bijna 500 euro goedkoper uit dan de eerste indicatie van Annelies. (Mede door ook zelf goed op de prijzen te letten.) Toen kwam het mooiste nog: een vrijwel identieke rondreis bij een bekende Nederlandse Amerika-specialist kostte 8.275 euro, terwijl wij nu naar boven afgerond 5.000 euro kwijt zijn. Super gedaan Annelies!
Jari en Claudia Klomp
Complete rondreis incl. vliegtickets, huurauto en accommodaties geregeld door Rondreismakelaar voor € 449.
Ook zo’n onvergetelijke rondreis door west USA maken en veel tijd en geld besparen? Neem dan nu contact op en laat mij deze droomreis voor je samenstellen.