Vriendengroep zocht vliegtickets naar New York

Mijn vriendin en ik wilden al lange tijd naar New York, maar liepen elke keer als we gingen zoeken aan tegen hoge ticket- en hotelprijzen. We wisten niet wat het juiste moment was om te zoeken en welke maatschappijen op welk moment de goede aanbiedingen hebben. We besloten op Google een expert te zoeken die ons hierin persoonlijk en snel kon begeleiden. Al snel kwamen op de site van de rondreismakelaar (Annelies Schel). Na een kort en prettig telefoongesprek werden onze wensen en budgetten geïnventariseerd. Binnen drie dagen hadden we verschillende opties met scherpe prijzen. Op advies van Annelies hebben we gekozen en vliegen we in april richting ‘ The Big Apple’. Ook heeft ze ons gewezen op een aantal leuke tips voor hotels.

Annelies: bedankt!!

Gijs Duking & Jolijn Albek

Rondreismakelaar Annelies: : voor de vriendengroep van Gijs heb ik een reisvoorstel gedaan voor het boeken van een retourvlucht voor hun stedentrip naar New York.

Vliegticket geregeld door Annelies Schel voor € 195.
Omdat de besparing ten opzichte van vliegtickets bij een andere luchtvaartmaatschappij meer dan € 1000 bedraagt bij dit voorbeeld, verdient u deze € 195 direct terug en natuurlijk is de rest van het bespaarde bedrag voor u.
Ook zo’n goedkoop vliegticket boeken en veel tijd en geld besparen? Neem dan nu contact op.