Genieten van safari, strand en cultuur in Tanzania

Annelies heeft ons uitstekend geholpen in onze keuzes voor een rondreis door Tanzania. We wilden graag een safari combineren met een strandvakantie en tevens iets meekrijgen van de cultuur van het land. Verschillende aanbieders op internet vroegen de hoofdprijs voor de door hen aangeboden pakketten. Door de rondreis slim en zelf samen te stellen met hulp van rondreismakelaar Annelies kwamen we een stuk goedkoper uit. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en kwam met advies op maat.
Annelies bedankt! 

Emmy, Luc, Lisan en Rutger

Rondreismakelaar Annelies: Voor deze 2 bevriende stellen heb ik een reisvoorstel gedaan voor een rondreis van 3 weken Tanzania met retourvlucht Amsterdam-Dar es Salaam,  safari naar Serengeti, Ngorongoro Crater etc., bezoek lokaal dorpje, binnenlandse vluchten naar en verblijf op Zanzibar.

Complete rondreis incl. vliegtickets, safaritour en accommodatie geregeld door Annelies Schel voor € 449.

Omdat uw besparing ten opzichte van een reguliere reisorganisatie al snel € 4000 – € 6000 bedraagt bij dit voorbeeld, verdient u deze € 449 direct terug en natuurlijk is de rest van het bespaarde bedrag voor u.
Ook zo’n onvergetelijke reis naar Tanzania maken en veel tijd en geld besparen? Neem dan nu contact op en laat mij deze droomreis voor je samenstellen.